Υλικά
6 κριθαρένια παξιµάδια Π.Γ.Ε
2 νεροπότηρα χυµό πορτοκαλιού
1 νεροπότηρο ζάχαρη
1 κιλό γιαούρτι σουρωτό
250 γρ. γλυκό σταφύλι
Eκτέλεση
Σ’ ένα κατσαρολάκι βράζετε το χυµό πορτοκαλιού µαζί µε τη ζάχαρη µέχρι να δέσετε ένα σιρόπι. Βάζετε τα 6 κριθαρένια παξιµάδια σε µια µεγάλη πιατέλα και σιγά-σιγά µε ένα κουτάλι τους περιχύνετε µε το σιρόπι. Μοιράζετε το γιαούρτι από πάνω απλώνοντάς το καλά να πιάσει όλη την επιφάνεια του παξιµαδιού και γαρνίρετε µε το γλυκό σταφύλι. Για διακοσµητικούς λόγους µπορείτε να βάλετε 2 φυλλαράκια δυόσμου.