Kriton Artos
Kriton Artos
Kriton Artos
Kriton Artos

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ιδιωτική ετικέτα και επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται

 

Η παραγωγή προϊόντων από την ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ με την επωνυμία και τις προδιαγραφές των πελατών της, αποτελεί στρατηγική επιλογή και επιδίωξη στην επιχειρησιακή της ανάπτυξη. Η διοίκηση και τα στελέχη της, έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνουν να προσφέρουν προϊόντα για λογαριασμό τρίτων, εφαρμόζουν στον μέγιστο βαθμό όλους τους κανόνες στις συνθήκες παραγωγής, ώστε τα προϊόντα να είναι ακριβώς βάσει των συμφωνηθέντων προδιαγραφών με σταθερή και υψηλή ποιότητα.

 

Η εταιρεία σήμερα συνεργάζεται με τις περισσότερες εταιρείες Λιανικής Πώλησης (Super Market ) αλλά και με μερικές από τις σημαντικότερες εταιρείες του χώρου της HO.RE.Ca.. Ενδεικτικά :

 

ΑΒ Βασιλόπουλος
ΕΛΟΜΑΣ
Γαλαξίας
LIDL
Μασούτης
METRO
My Market
Σκλαβενίτης
The Mart
Χαλκιαδακής
Eridanous
OK Markets

 

 

Συνεργασία για Private Label

Tα βήματα για την συνεργασία σε προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας - Private Label είναι τα ακόλουθα:

 

1. Διερεύνηση των προϊόντων της υπάρχουσας ποικιλίας προϊόντων και κωδικών από τα προϊόντα της ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ . Μπορείτε να τα μελετήσετε από την Ενότητα "Προϊόντα Λιανικής ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ".
2. Αν σας καλύπτει κάποιο από αυτά, τότε μπορούμε να σας το προσφέρομε με την δική σας επωνυμία.
3. Αν θέλετε κάτι διαφορετικό, τότε σε συνεργασία με τα στελέχη μας μπορείτε να δοκιμάσετε κάποια από τα καινοτόμα προϊόντα που έχομε αναπτύξει για άλλους πελάτες μας μέχρι σήμερα σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Ενδεικτικά παραθέτονται μερικά στις παρακάτω εικόνες.
4. Αν και πάλι δεν σας καλύπτει κάποιο από αυτά, τότε σε συνεργασία με τα στελέχη μας στο Εμπορικό και στο Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί το προϊόν όπως εσείς το έχετε φανταστεί. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνομε νέες μεσογειακές γεύσεις σε καινοτόμες συσκευασίες απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.