Kriton Artos
Kriton Artos
Kriton Artos
Kriton Artos

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ιστορία και πληροφορίες

Ιδρύθηκε  το 2004 με την  εξαγορά μιας παλιάς οικογενειακής βιοτεχνίας  παραγωγής Κρητικών παραδοσιακών αρτοσκευασμάτων. Τον Απρίλιο του 2005  μετεγκαθίσταται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3000 m². Τον ίδιο χρόνο δημιουργεί στον κλάδο την κατηγορία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας. Ήταν η πρώτη εταιρεία που έκανε παραγωγή Κρητικών Αρτοσκευασμάτων με την επωνυμία μεγάλης αλυσίδας S/M.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ποιοι είμαστε

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Η εταιρεία μας επενδύει και φροντίζει για τη συνεχή εκπαίδευση στο ανθρώπινο δυναμικό της, καθώς και στη στελέχωση νέων ανθρώπων. Το τελευταίο έτος αποτελείται από περίπου 50 άτομα, καθώς ο αριθμός αυξάνεται σύμφωνα με τις ανάγκες τις εταιρείας.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τον Απρίλιο του 2005, η εταιρεία μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις άνω των 4.000 m2 στην Θέση «Άμμος» στην Καλλιθέα στην Βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου Κρήτης σε ιδιόκτητο οικόπεδο έκτασης 22.000 τ.μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανθρώπινο δυναμικό & εγκαταστάσεις

ΈΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ είναι μια δυναμική εταιρία στο χώρο των παραδοσιακών κρητικών αρτοσκευασμάτων, εμπλουτίζοντας διαρκώς την γκάμα των προϊόντων της. Η εταιρία μας έχει ως κεντρική αρχή και φιλοσοφία την δημιουργία καινοτόμων, ποιοτικών, γευστικών και 100% φυσικών προϊόντων με βάση το πρότυπο της Κρητικής Μεσογειακής Διατροφής , καθιερώνοντας την στις ηγετικές θέσεις στην προτίμηση του καταναλωτή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έρευνα και ανάπτυξη