Kriton Artos
Kriton Artos
Kriton Artos
Kriton Artos

Το 3ο βραβείο Καλύτερης Εταιρείας Εναλλακτικής Αγοράς απέσπασε η εταιρεία Κρητών Άρτος

Το 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ  απέσπασε η εταιρεία ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ στην απονομή επιχειρηματικών βραβείων  «ΧΡΗΜΑ 2017», την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2017 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Τα βραβεία, που αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική αγορά, διοργάνωσε για 15η συνεχή χρονιά η ETHOS MEDIA Α.Ε και το επενδυτικό και οικονομικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ, με σκοπό να αναδείξουν και να βραβεύσουν τις εταιρείες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, της απασχόλησης και της ελληνικής κεφαλαιαγοράς γενικότερα.

Οι νικητές αναδείχθηκαν μέσα από 19 διαφορετικές κατηγορίες, όπως ψηφίστηκαν από 1.518 αναγνώστες του περιοδικού και της εβδομαδιαίας ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week, στην ιστοσελίδα www.hrima.gr.

Στην εκδήλωση παρουσία εκατοντάδων πολιτικών, θεσμικών εκπροσώπων και στελεχών επιχειρήσεων βραβεύτηκαν οι καλύτερες εταιρείες, όπως προέκυψαν μετά από αξιολόγηση σε μια σειρά από κριτήρια όπως η πορεία των οικονομικών επιδόσεων, η σταθερότητά τους, η διεύρυνση των μεριδίων αγοράς τους, η χρηματιστηριακή πορεία και η σχέση με τους επενδυτές, η προσπάθεια διεθνοποίησης, η καινοτομία, η έμφαση στις επενδύσεις κλπ.