Kriton Artos
Kriton Artos
Kriton Artos
Kriton Artos
Kriton Artos
Kriton Artos

Η Κρητών Άρτος χορηγός στο “We Do Local Festival, powered by ΙΕΚ ΑΚΜΗ”

H Κρητών Άρτος συμμετείχε ως χορηγός στο διήμερο φεστιβάλ “We Do Local Festival, powered by ΙΕΚ ΑΚΜΗ” που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Απριλίου στο Candia Maris, στην Αμμουδάρα.

Σκοπός του φεστιβάλ ήταν η γνωριμία των πολιτών με τοπικά προϊόντα και παραγωγούς, η εκπαίδευση και δια βίου μάθηση, καθώς και η ανάδειξη της τοπικής φιλοξενίας κι επιχειρηματικότητας. Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν οι μέτοχοι της εταιρείας Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ – We Do Local, επαγγελματίες από το χώρο του Τουρισμού και Επισιτισμού, πλήθος κόσμου καθώς και εταιρείες τοπικών παραγωγών, όπως η Κρητών Άρτος

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν πολλά εξειδικευμένα σεμινάρια για επαγγελματίες και ιδιώτες, καθώς και δράσεις για παιδιά και λάτρεις του οίνου και της γαστρονομίας. Δεκάδες παραγωγοί, αλλά και το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης, παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε μια σειρά δρώμενων που πραγματοποιήθηκαν με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Η Κρητών Άρτος με τη συμμετοχή της στηρίζει ένθερμα τέτοιες πρωτοβουλίες στα πλαίσια των δράσεων της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που έχει αναπττύξει. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ: http://www.wedolocal.gr  

Κατάλληλο για χορτοφάγους - ολικής αλέσεως - με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο - όλα φυσικά
Ευρωπαϊκή Ένωση - EΠAνΕΚ - ΕΣΠΑ